2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

27. marraskuuta 2007

Kuka kutisti marraskuun?

Mihin se marraskuu oikein katosi?
Puoli viikkoa enää joulukuun alkuun, vaikka ihan juuri marraskuu vasta alkoi.

Kai se on uskottava, että lapaskuukin jo alkaa lähestyä loppuaan. Toki keskeneräiset lapaset voi viimeistellä kaikessa rauhassa, eihän tässä nyt jäniksen selässä suinkaan olla.

Meillä on tulevana viikonloppuna (vaihteeksi) jos jonkinlaista tohinaa, turnausta, synttäreitä, joulumyyjäisiä ynnä muuta.
Ajattelinkin, että nyt kaikki voisivat tehdä tekeillä olevat lapastuksensa valmiiksi ja koota lapaskuun saldoa yhteen. Viikonlopun jälkeen voimme sitten laskea jonkinlaista yhteisloppusaldoa - jos viikonloppu osoittautuu liian kiireiseksi, niin viimeistään ensi viikon alkupuolella suoritan lupaamani loppuarvonnan osallistujien kesken.

Tässä vaiheessa jo kiittelen kaikkia mukanaolosta! Mahtavan hienoja monenlaisia lapasia olette tehneet ja taas on uusia lapasideoita muhimassa vastaisen varalle. Itse ainakin sain ideoita matkan varrellakin, sormikkaita en luultavasti vieläkään olisi tehnyt ilman lapaskuutsemppausta. Kukkasade-lapaset tuli myöskin vähintäänkin osittain tehtyä lapaskuun ansiosta.
Yhdet rannekkeet on vielä itsellänikin tekeillä, samoin yhdet hahtuvaiset lapaset. Hahtuvatumput kylläkin vaipuivat jossain vaiheessa syvään talvihorrokseen, sen verran hiljaista on siellä korissa viime aikoina ollut. Mutta ehkäpä ne sieltä vielä heräävät, onhan tässä jokunen päivä aikaa :).

Ei kommentteja: