2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

3. marraskuuta 2007

Lovikkalapset ja esittäytymiseni

Vähän myöhään jäi tämä esittäytymiseni, kun ekat lapasenikin jo valmistuivat. Mutta asiaan: olen 41-v tamperelainen kahden lapsen äiti (tyttö 5-v ja poika 10-v). Mukana taustajoukoissa pyörii myös aviomies, joka kuvaa kiltisti tekeleitäni ja saattaapa joskus yllättää käsityöaiheisilla tuliasillakin.

Keväällä tartuin puikkohin ekaa kertaa yli 20 vuoteen, kun pojalle iski yllättävä lapaspula ja nyt on sitten kesän ja syksyn aikana tullut vähän muutakin neulottua.

Omaa blogia mulla ei ole – eikä ainakaan vielä ole tulossakaan - mutta mukavaa, kun pääsee silti näin hyvään seuraan lapastelemaan. Kiitoksen Helmikselle lapaskuun käynnistämisestä!

Ja sitten tekoihin. Pari iltaa sitten valmistui mun ensimmäinen tuotos lapaskuuhun. kun sain valmiiksi Lovikkalapset tyttärelleni. Neiti oli kovin iloinen kun pääsi valitsemaan koristeluun tulevia lankoja, tosin sininen lanka oli mun valinta vastapainoksi muutoin niin punaisille koristeille. Malli löytyi Novitan Syksy 2007 -lehdestä, tosin Huopaselle mutta hyvin kävi Ainollakin ja käytössä oli 7.0 mm sukkapuikot.
Nyt on tekeillä käsineet 7 veikasta ppojalle mutta niistä enemmän kunhan valmistuvat.

Ei kommentteja: